Sommer Twist XL Vibe Plus egyszárnyas kapunyitó szett

Cikkszám: 3280V000-1VP
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2024. július 24.
Kapuszárny szélesség akár 7 m (400kg-os szárnynál), vagy 1100 kg tömegű (1,5m-es szárny estén)SOMloq2 kétirányú rádió kommunikációval.
371.000 Ft (292.126 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Sommer Twist XL Vibe Plus egyszárnyas kapunyitó szett
371.000 Ft (292.126 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Az új kétirányú rádiókommunikációnak köszönhetően, a távirányító gombját megnyomva, a beépített rádióvevő visszajelez rezgéssel és fénnyel is a távirányítóra, hogy vette a jelet. Ezen felül a hajtóműnek teljes kompatibilitása van minden SOMloq2 rádiórendszerhez (pl. új generációs garázsmozgató motorok, ujjlenyomat olvasó egységek).

 • rádiórendszer: SOMloq2
 • 40 memóriahely, mely Memo-val 450-re bővíthető
 • akár 3 tonnás szélterhelési, vagy betörési kísérlet miatt fellépő erőt is elvisel
 • univerzálisan bal- és jobb oldalra is szerelhető
 • mágneses végállás kapcsolókkal
 • 24V-os egyenáramú hajtómű, lassítással és akadályérzékeléssel
 • Sommer egyedi fékrendszer, amely által a hajtómű akár 3 tonnás igénybevételnek is képes ellenállni pl. szélterhelés vagy betörési kísérlet esetén
 • automata záródás, mágneszár beköthető
 • kifelé nyíló kapuhoz is felszerelhető
 • 2 db. mágneszár bekötési lehetőség
 • 2 db. négygombos Pearl Vibe (4019V000) távirányítóval
 • 1 pár 180 fokban elfordítható fénysorompóval (7029V000)

​Ami nálunk a termékhez tartozik:

 • ha ránk bízza hajtóműve beépítését a Sommer anyavállalat 5 év alkatrész garanciáján belül 2 év teljes körű garanciát is vállalunk!
 • egyszeri ingyenes vezérlés programozással (ha a gyári beállítások nem megfelelőek) - részletek itt
 • a hajtómű szett tartalma szabadon variálható, kérje ajánlatunkat e-mail-ben vagy tanácsadásért forduljon hozzánk bizalommal a fenti telefonszámon.
 • megvásárolható extra garancia - részletek itt
 • műszaki segítség nyújtás

 

Meghajtásaink mágneses (reed-relés) nyitás és zárás oldali végállás kapcsolókkal vannak ellátva - indulásnál és megállásnál gyorsít és lassít, nem rángatja a kapuszerkezetet, finoman zár, csattanás nélkül. 

Beállítható személybejáró funkció is, mely során a kapunak csak az egyik szárnya nyílik ki. Ez esetben a távirányítón egy másik gomb nyitja-zárja a szárnyat.

Akadályérzékelés: ha akadályt észlel, azonnal megáll, vagy visszanyit (programozható).

Beállítható, hogy a kapu egy adott idő (programozható) elteltével automatikusan bezárjon (automata záródás), ez esetben 2 pár fénysorompó alkalmazását javasoljuk.

Áramszünet esetén kulcsos kioldási lehetőség áll rendelkezésre, a kapu könnyedén, kézzel mozgathatóvá válik.

A 24V egyenáramú motorok rendkívül strapabírók, halkak és nagy nyitás számot tesznek lehetővé problémamentesen. A toroid trafó takarékos és rendkívül hosszú az élettartama is. 

A 868Mhz rádiós jelátvitel nagy hatótávolságot biztosít és megbízható kapcsolatot teremt a jeladó és hajtómű között. A 128 bites kódolású technika (SOMloq2) eredményképp a kód rendkívül biztonságos, lophatatlan. Ezért szoktuk előszeretettel alkalmazni akár riasztók ki- és bekapcsolására is. A távirányítókon minden gomb saját kóddal rendelkezik.

Magyarországon egyedülálló módon a SOMMER-nél robbantott ábráról minden alkatrész után rendelhető. Márka képviseleteink azonnal kiszolgálják a vevőket, raktárkészlet hiány estén napokon belül biztosítjuk az alkatrészt.

 

Figyelmeztetés:
A szerelés megkezdése előtt az A és B méreteket meg kell határozni. Ezen méretek korrekt meghatározása nélkül a hajtóművet nem lehet pontosan felszerelni és működtetni.

A hajtóműkar rögzítéséhez számos vasalatot tudunk biztosítani, ezek használata az A és B méretet is befolyásolják. A vasalatok listáját itt tekintheti meg.

Az A és B méretet úgy kell megválasztani, hogy a kívánt nyitási szög (D) elérhető legyen. A táblázatokban megadott nyitási szögek irányértékek, az elérhető legnagyobb nyitási szöget adják meg. 1,5 m-nél szélesebb, teljesen fedett kapuszárny esetén a B méretnek min. 140 mm-nek meg kell lenni! 
A megadott irányértékek a következő adatok segítségével lettek kiszámítva: szélsebesség: 28,3 m/s; Kapumagasság: 3,0 m; kapuszélesség: 5 m; Kapufelület fedettsége: 35%; elektromos zár nélkül.

   - Minél nagyobb a B méret, annál finomabban beállítható az akadályérzékelés
   - Ha a két oszlop mérete különböző, akkor arra fokozottan ügyelni kell

"A" méret: a kapu forgáspontja és a motor felfogatási pontja közti szélesség (m)
"B" méret: a kapu forgáspontja és a motor felfogatási pontja közti mélység (m)

a nagyított kép megtekintéséhez kattintson ide

 


a nagyított kép megtekintéséhez kattintson ide

 

a nagyított kép megtekintéséhez kattintson ide