Sommer SP 900 Vibe Plus tolókapu nyitó hajtóműegység, max. 400 kg, 8m

Cikkszám: 3703V017VP
Elérhetőség: Rendelhető
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2024. június 24.

8 méteres kapuszélességig és 400 kg kaputömegigSOMloq2 kétirányú rádió kommunikációval.

285.000 Ft (224.409 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Sommer SP 900 Vibe Plus tolókapu nyitó hajtóműegység, max. 400 kg, 8m
285.000 Ft (224.409 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A SOMMER SP 900 kapumozgató motor a maga nemében egyedülálló kivitelű. Az oszlop, mely megtámasztja a kaput, rögtön helyet biztosít a motornak és vezérlsnek is, így megjelenése esztétikailag kifogástalan, emellett a robosztus motor akár ipari kapukat is megmozgat. 

Az új kétirányú rádiókommunikációnak köszönhetően, a távirányító gombját megnyomva, a beépített rádióvevő visszajelez rezgéssel és fénnyel is a távirányítóra, hogy vette a jelet. Ezen felül a hajtóműnek teljes kompatibilitása van minden SOMloq2 rádiórendszerhez (pl. új generációs garázsmozgató motorok, ujjlenyomat olvasó egységek).

 • 8 méteres kapuszélességig és 400 kg kaputömegig.
 • rádiórendszer: SOMloq2
 • 40 memóriahely, mely Memo-val 450-re bővíthető
 • max. sebesség 285 mm/s; Üzemhányad: S3 40%
 • mágneses nyitás- és zárás oldali végállás kapcsolókkal
 • retesz, amely a hajtóművet minden helyzetben a megállás után mechanikusan lezárja
 • a hajtóműegység tengelymagassága 60 – 260 mm között fokozatmentesen állítható
 • 24V-os egyenáramú hajtómű, lassítással és akadályérzékeléssel
 • automata záródás és részleges nyitás funkció
 • áramszünet esetén kulcsos kioldási lehetőség
 • akku csomag csatlakozási lehetőség (áramszünet esetére)
 • 2 db. négygombos Pearl Vibe (4019V000) távirányítóval, melyre a hajtómű visszajelez rezgéssel és fénnyel is, hogy vette a jelet
 • 1 pár 180 fokban elfordítható fénysorompóval (7029V000)
 • 4 db. 1 méteres extra erős fogasléccel (5829) - 20mm széles fogazás, 6 db. rögzítő fül / m., 10x10mm keresztmetszetű acél merevítéssel

Ami nálunk a termékhez tartozik:

 • ha ránk bízza hajtóműve beépítését a Sommer anyavállalat 5 év alkatrész garanciáján belül 2 év teljes körű garanciát is vállalunk!
 • egyszeri ingyenes vezérlés programozással (ha a gyári beállítások nem megfelelőek) - részletek itt
 • a hajtómű szett tartalma szabadon variálható, kérje ajánlatunkat e-mail-ben vagy tanácsadásért forduljon hozzánk bizalommal a fenti telefonszámon.
 • megvásárolható extra garancia - részletek itt
 • műszaki segítség nyújtás

A termék beépítéséhez szükséges alkatrészek a fogasléc, amelynek mennyisége az Ön kapujának méretétől függ, valamint az alumínium burkoló oszlop, melyből két magasságú kivitel is választható. Az alumínium oszlopot ill. alkatrészeit kérésre porfestett felületkezléssel is el tudjuk látni. A szín a RAL színskála bármely árnyalatában lehetséges. A felületkezelés átlagos elkészülésének határideje kb. 1,5-2 hét, kérjük a rendelés leadásakor ezt vegye figyelembe!

Meghajtásaink mágneses (reed-relés) nyitás és zárás oldali végállás kapcsolókkal vannak ellátva - indulásnál és megállásnál gyorsít és lassít, nem rángatja a kapuszerkezetet, finoman zár, csattanás nélkül. 

Beállítható személybejáró funkció is, mely során a kapu csak bizonyos távolságra nyílik ki. A nyitás távolság tetszőlegesen beállítható. Ez esetben a távirányítón egy másik gomb tölti be a funkció kapcsolását.

Akadályérzékelés: ha akadályt észlel, azonnal megáll, vagy visszanyit (programozható).

Beállítható, hogy a kapu egy adott idő (programozható) elteltével automatikusan bezárjon (automata záródás), ez esetben minimum 1 pár fénysorompó és/vagy élvédelem alkalmazását javasoljuk.

Áramszünet esetén kulcsos kioldási lehetőség áll rendelkezésre, mellyel kireteszelhető és kézzel mozgatható. Tolókapu meghajtások estén a hajtómű többnyire pillér mögött vagy takarásban van. A kapu tervezésekor vegyük figyelembe, hogy a kireteszelési lehetőség csak belülről férhető hozzá a hajtómű házon, így biztosítanunk kell, hogy áramszünet esetén egy másik kapun be tudjunk jutni, vagy kapcsolhatunk motorunkhoz akkumlátort is.

24V egyenáramú motor rendkívül strapabíró, halk és nagy nyitás számot tesz lehetővé problémamentesen. A toroid trafó takarékos és rendkívül hosszú az élettartama is. 

A 868,95Mhz rádiós jelátvitel nagy hatótávolságot biztosít és megbízható kapcsolatot teremt a jeladó és hajtómű között. A 128 bites kódolású technika (SOMloq2) eredményképp a kód rendkívül biztonságos, lophatatlan. Ezért szoktuk előszeretettel alkalmazni akár riasztók ki- és bekapcsolására is. A távirányítókon minden gomb saját kóddal rendelkezik.

Magyarországon egyedülálló módon a SOMMER-nél robbantott ábráról minden alkatrész után rendelhető. Márka képviseleteink azonnal kiszolgálják a vevőket, raktárkészlet hiány estén napokon belül biztosítjuk az alkatrészt.

Csatolt dokumentumok

Youtube videók